Ontdek de stad

Wat
Waar
Wie

Nieuws

Nieuwe Stadsplattegrond Tilburg

Nieuwe Stadsplattegrond Tilburg

Wij willen graag dat jij als bezoeker van Tilburg makkelijk de weg kunt vinden. Speciaal voor jou is dan ook een nieuwe stadsplattegrond van Tilburg ontworpen. In samenwerking met de gemeente Tilburg, Citymarketing Tilburg en het Ondernemersfonds ligt vanaf deze week de nieuwe stadsplattegrond bij VVV Tilburg voor je klaar!

De plattegrond daagt je uit om de stad eens goed te verkennen, Tilburg heeft namelijk zoveel meer te bieden! Met deze plattegrond wordt Tilburg weer eens goed op de kaart gezet, letterlijk én figuurlijk.

De gebieden die Tilburg rijk is, zoals de Piushaven, het kernwinkelgebied, de Spoorzone en het Museumkwartier staan op de kaart nadrukkelijk met elkaar in verbinding. Zo kun jij alle gebieden zelf gaan ontdekken.

Op vrijdag 22 juli, de eerste avond van de Tilburgse Kermis, vindt vanaf 20:00 uur de officiële presentatie plaats van de nieuwe stadsplattegrond.

Interesse in de nieuwe stadsplattegrond?

Je kunt de nieuwe stadsplattegrond gratis ophalen bij VVV Tilburg of gratis downloaden. Mocht je interesse hebben om de stadsplattegrond te verstrekken aan je klanten binnen je eigen bedrijf, neem dan contact op met VVV Tilburg.

Download hier de stadsplattegrond van Tilburg
 

Bij de eerste druk van de stadsplattegrond hoort een speciale insteek-flyer waarop de route van de Tilburgse Kermis is uitgelicht. De initiatiefnemers van de nieuwe plattegrond hopen hiermee andere organisatoren te inspireren om ook voor hun evenementen een speciale flyer te laten maken.

Download hier een voorbeeld van de special flyer:

Ben jij geïnspireerd geraakt? De eventflyer kan op maat gedrukt en vorm gegeven worden via Schwung Reclame in Tilburg. Richtbedrag voor opmaak: € 375,- en voor druk (oplage 2.000 stuks) € 925,-, excl. BTW. Ben je zelf creatief? Dan kun je ook de opmaak en drukwerk van de flyer in eigen beheer oppakken. Neem hiervoor contact op met VVV Tilburg.

LET OP! Vanaf volgende week kun je de stadsplattegrond en het voorbeeld van de insteekflyer hier downloaden.

Nieuwe Stadsplattegrond Tilburg


Voeg toe aan mijn agenda