Must see!

WOO HAH! x Rolling Loud 2022

WOO HAH! festival slaat voor haar 2022 editie de handen ineen met Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud. Samen brengen zij 'WOO HAH x Rolling Loud festival'. Het festival zal plaatsvinden op 1/2/3 juli 2022 op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Binnenkort wordt er meer informatie gedeeld over de eerste acts en beschikbare tickets. 

Festival directeur Ruud Lemmen: “In de afgelopen 8 jaar is WOO HAH! gegroeid van een klein festival tot een van de grootste spelers in haar soort op de Europese markt. We zijn supertrots op wat we met WOO HAH! hebben opgebouwd en zijn altijd op zoek naar hoe we het geheel naar een nieuw level kunnen pushen. Voor de 2022 editie starten we een samenwerking met Rolling Loud. Dit merk is op haar beurt toonaangevend in de Amerikaanse markt met festivals in Miami, New York en Los Angeles. Gezamenlijk zorgen we deze zomer voor een onvergetelijke festivalzomer voor hiphopliefhebbers in heel Europa”

WOO HAH! Festival werd in 2014 opgericht door 013 en Mojo, in de Spoorzone van Tilburg, vanuit de wens om meer grote hiphop acts naar Brabant te halen. Door de jaren heen groeit het festival in rap tempo naar een toonaangevende speler binnen de Europese festivalmarkt. In 2018 verhuist het festival naar een nieuwe locatie bij evenemententerrein Beekse Bergen. Op deze nieuwe locatie worden bezoekers drie dagen lang getrakteerd op de beste hiphop acts uit binnen en buitenland en kunnen bezoekers overnachten in luxe accommodaties en een camping in een natuurrijke omgeving. De afgelopen jaren wist het festival grote internationale acts als J. Cole, A$AP Rocky, Stormzy en Tyler The Creator te strikken voor optredens.

Voor meer info, check deze link!

 

Delen
Nieuwsbrief
Delen