WeCareNL

Burgerinitiatief WeCareNL heeft een mooie cheque ter waarde van €22.700 uitgereikt aan de thuiszorgmedewerkers van Thebe. Burgemeester T. Weterings en zanger Kenny B. mochten de cheque persoonlijk overhandigen aan twee zorgmedewerkers. Het geld is opgehaald door middel van waardebonnen van lokale horeca bedrijven.

De burgemeester spreekt vol lof over het initiatief en is er trots op dat dit in Tilburg is ontstaan en zo goed heeft gewerkt. De medewerkers van Thebe werken zowel op eigen locaties als bij mensen thuis, en hoewel dit niet altijd even zichtbaar is, zijn deze tijden erg zwaar. Met deze mooie cheque wordt Thebe in het zonnetje gezet en wordt er ook een steun in de rug geboden voor de Horeca.

Zanger Kenny B. verbond zich graag als ambassadeur aan dit mooie initiatief. Hij is trots op de mensen die tegen deze onzichtbare vijand hebben gevochten en waar ze nog steeds tegen vechten. 

Hoe de medewerkers de bonnen gaan besteden weten ze nog niet, maar dat ze binnenkort in de horeca te vinden zij is wél zeker!

Delen
Nieuwsbrief
Delen