Must see!

Wat te doen in Tilburg tijdens de meivakantie

Heb jij nog geen plannen voor de meivakantie?
Gemeente Tilburg en Jongeren Punt Midden-Brabant hebben speciaal voor jou een activiteitenkalender gemaakt, waarin staat wat je in de meivakantie in Tilburg zou kunnen doen.

 

Van zaterdag 1 mei tot maandag 31 mei organiseren buurtsportwerkers sportieve activiteiten in verschillende wijken van Tilburg. Het gaat van voetbal tot streetdance.

Een andere leuke activiteit is om alle 7 quotes te vinden die verstopt zijn op verschillende muren in Tilburg. Je kunt er leuke foto’s maken en op je sociale media plaatsen.

Houd jij van ijs? Dan kun je door de drive-thru rijden bij het pand van autoverhuurder Hertz aan de Ringbaan-Noord 183. Hier hebben ze allerlei soorten ijsjes.

Vind jij gewoon wandelen saai? Probeer het dan eens terwijl je aan het luisteren bent naar een inspirerende of relaxte podcast.

Thuis kun je er natuurlijk ook een feestje van maken. Restaurant Taste! heeft verschillende pakketten samengesteld met de favoriete wijnen van hun sommelier en heerlijke biertjes.

Atelier Tilburg organiseert inspirerende en creatieve online activiteiten voor jongeren.

Van woensdag 5 mei tot donderdag 6 mei kun je je eigen podcast maken. Altijd al willen weten hoe dat gaat? Dan is dit echt iets voor jou.

 

Voor een overzicht van alle informatie kun je kijken op de website

Delen
Nieuwsbrief
Delen