Favoriet!

Wat-kan-wel April

Ondanks de Lockdown is er ontzettend veel te doen in Tilburg! De Wat-kan-wel campagne van VVV Tilburg, in samenwerking met gemeente Tilburg, geeft leuke tips voor wat er wél kan tijdens de lockdown.

Het buitenbad van Stappegoor gaat weer open!

Vanaf 3 april gaat het buitenbad in Stappegoor weer open voor bezoekers. Het is wel de bedoeling dat je van tevoren een ticket koopt en een tijdsvak 
reserveert. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij, reserveren kan hier.

Wil je meer weten over wat er wel en niet mogelijk is in het buitenbad? Klik dan hier voor meer informatie.


 

Paasspeurtocht voor de Kids!

Vanaag is het Eerste Paasdag en wat is er nu leuker dan met de kinderen erop uit te gaan en dingen te ontdekken? Deze paasspeurtocht, opgezet 
door Klooster Nieuwkerk in Goirle, is een leuke interactieve bezigheid voor het hele gezin.

Wil je meer informatie over de speurtocht, klik dan hier.


 

Wandelen is een eitje

Met het toffe initiatief "Wandelen is een eitje" vermaak jij je helemaal op Tweede Paasdag! Ga met je kinderen, moeder, vader, opa, oma, tante, oom of je huisdier op speurtocht door Tilburg. In plaats van naar chocolade eieren te zoeken, speur je de ramen af op zoek naar mooie, geknutselde kunst eieren. Basischolen door heel Tilburg hebben mooie kleurplaten ontvangen die kinderen mochten versieren.

Wil je meer weten over dit toffe initiatief? Klik dan hier.

Factorium Talent Sessions

Wist je dat... Je bij het Factorium tijdens de Factorium Talent Sessions online kunt genieten van allerlei optredens tijdens een livestream? Dit té gekke initiatief is ontstaan in het kader van "Wat-kan-wel tijdens de lockdown".

Wil jij weten wanneer de volgende livestream zal plaatsvinden? Check dan snel de website van het Factorium!

Roadburn Redux

Ieder jaar is Roadburn weer een groot evenement in Tilburg, dagenlang staat Poppodium013 in het thema van "heavy music". Dit jaar is het echter anders. Omgedoopt tot "Roadburn Redux" is het evenement dit jaar online te volgen. Ga uit je dak van 16 t/m 18 april.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

Sport in Tilburg

In Tilburg is een team van buurtsportwerkers actief die leuke sportactiviteiten organiseert. Het doel is om jongeren kennis te laten maken met een positieve vrijetijdsbesteding. Ook worden jongeren actief betrokken bij de activiteiten en mag je mee helpen met het organiseren daarvan, hoe tof is dat?

Wil je meer weten over dit toffe initiatief of meedoen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Brabant Maatjes

Veel jongeren voelen zich weleens alleen, zeker in tijden van corona, maar ook nu laten wij graag zien wat er wél kan! Via Brabant Maatjes kun je andere ontmoeten die zich ook alleen voelen. Samen met een maatje kun je dan leuke dingen gaan ondernemen.

Heb jij ook behoefte aan een maatje? Kijk dan hier.

Vroege Vlaggers

Misschien ken je hem nog van vorig jaar; De Vroege Valggers actie. Hang op de ochtend van 27 april de vlag en wimpel uit en wie weet staat het Oranje Comité die dag nog bij jou op de stoep om een overheerlijk taart af te leveren. Er zijn 180 taarten af te geven dus doe zeker mee!

Klik hier voor meer informatie.

Oranje Rally

Dit jaar kan je helemaal zelf de Oranje Rally rijden. Vanaf 19 april kan je de route downloaden en je auto laten ronken. Dit jaar zit er ook een toffe fotospeurtocht bij waarmee je leuke prijzen kan winnen zoals kaartjes voor De Efteling, De Beekse Bergen of De Oliemeulen. Het zou super mooi zijn als de oldtimers van stal worden gehaald maar natuurlijk mag iedere auto meedoen.

Wil jij meer weten over dit toffe event? Klik dan hier.

Delen
Nieuwsbrief
Delen