VVV Tilburg update fysieke locatie!

VVV Tilburg vertrekt tijdelijk uit pand Natuurmuseum Brabant

In het hele land gelden aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus. Dit heeft ook effect op VVV Tilburg. De VVV zit in het pand van Natuurmuseum Brabant. Het museum mag deze maand weer heropenen, maar wel volgens strikte richtlijnen van de Museumvereniging en het RIVM. De belangrijkste voorwaarde is dat het museum een vastgesteld maximum aantal bezoekers mag ontvangen, die van tevoren tickets moeten reserveren. Spontane bezoekers ontvangen, zoals bij de VVV gebeurt, is dus volgens deze richtlijnen niet mogelijk. Dit betekent dat de VVV niet open mag gaan op de huidige locatie.

Bereikbaar

Tot er een geschikte locatie komt waar de VVV tijdelijk gebruik van kan maken is de VVV bereikbaar op de reguliere openingstijden via telefoon en mail. Vragen over activiteiten in Tilburg en omgeving kunnen gesteld worden en uiteraard zijn ook cadeaukaarten of producten zoals wandel- en fietsroutekaarten te bestellen via vvv@tilburg.nl.

Toekomst

Als de maatregelen rondom het Coronavirus weer worden aangepast, wordt bekeken wat dit voor VVV Tilburg betekent.

VVV Tilburg is telefonisch en per mail bereikbaar op maandag van 13.00 - 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

013-5323720
vvv@tilburg.nl

Delen
Nieuwsbrief
Delen