VVV Tilburg tot nader bericht gesloten!

Door de constant veranderende maatregen omtrent het coronavirus blijft de fysieke locatie van VVV Tilburg tot nader bericht gesloten.

Wij blijven per telefoon (013 5323720) en e-mail (vvv@tilburg.nl) bereikbaar tijdens onze normale openingstijden. Ook zijn wij te bereiken via het contactformulier op deze website en natuurlijk via onze sociale media. Wil je graag producten bestellen? Dat kan! Via onze webshop kun je kiezen uit verschillende leuke Tilburgse souvenirs en spullekes. Natuurlijk kun je ons ook altijd een mailtje sturen als je meer informatie nodig hebt of een grote bestelling wilt plaatsen.

Voor bestellingen boven de €100,- roosteren wij gratis bezorgmomenten in. Cadeaubon bestellingen boven de €50,- zullen wij ook bezorgen maar dan worden er wel bezorgkosten in rekening gebracht. Productbestellingen komen wij al vanaf €40,- bij u bezorgen, ook tegen een kleine vergoeding. Alle bestellingen onder deze bedragen zullen met de post worden verzonden, waar dan ook verzendkosten voor in rekening worden gebracht.

Reguliere openingstijden

  • Ma 13:00 tot 17:00 uur
  • Di t.m Vr: 10:00 tot 17:00 uur
  • Za: 10:00 tot 16:00 uur
  • Zon-en feestdagen: gesloten
Delen
Nieuwsbrief
Delen