Kids

Vincents Tekenlokaal start talentenprogramma voor jonge tekenaars

Jongeren tussen de 10 en 14 jaar kunnen de komende weken hun beste tekening opsturen om De Nieuwe Vincent te worden. 
Het talentenprogramma begint in mei en biedt plaas voor vijftien jongeren. De winnaars krijgen masterclasses en excursies en krijgen een expositie in December.
Dit programma organiseert Vincents Tekenlokaal al vanaf 2013. Vanaf dit jaar krijgen jongeren in Zundert de kand om hun tekentalenten te ontwikkelen. 

Deelnemers aan De Nieuwe Vincent gaan een creatieve periode tegemoet samen met leeftijdsgenoten. Ze worden begeleidt door kunstenaars en tekendocenten van Vincents Tekenlokaal. Ook gaan ze inspiratie op doen bij een kunstmuseum, kunstenaarsatelier en een kunstacademie. 

Expositie
Na afloop krijgen de vrienden, familie en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om al het nieuwe werk te bewonderen tijdens een expositie. Er kan er natuurlijk maar een de winnaar zijn die wordt gekozen tot De Nieuwe Vincent 2022. Hij/zij ontvangt een prijs, die zijn of haar ontwikkeling beter kan stimuleren. 

Inschrijven
Inzenden kan tot uiterlijk 24 april 2022. Er worden 15 deelnemers gekozen op basis van creativiteit en eigenheid. De talenten gaan vervolgens aan de slag tijdens 12 bijeenkomsten op de zondag en soms ook op de zaterdag in de maanden mei t/m december. 
Je kunt gratis deelnemen.

 

Kijk voor meer informatie en het inschrijven op de website.

Delen
Nieuwsbrief
Delen