Favoriet!

Tweede editie Textour Tilburg

Na het succes van de eerste Textour vorig jaar mei, volgt aankomende mei de tweede editie! Van donderdag 26 tot met zondag 29 mei kan jij meedoen aan deze inspirerende wandelroute. 

Textour is een festival in de vorm van een inspirerende wandelroute in Tilburg met presentaties over textiele kunst en ontwikkelingen in de textielindustrie op het gebied van technologie en duurzaamheid. Vorig jaar duurde Textour 2 dagen, dit jaar zijn er twee dagen bijgedaan. De routepunten zijn hierdoor ook van 13 punten naar 25 routepunten gegaan. 

Op je route kom je QR-codes tegen. Wanneer men deze QR-codes scant wordt er informatie verschaft over desbetreffende plek of ander sorrt informatie. Dit jaar zullen er 20 routepunten gratis te betreden zijn. Voor vijf punten koop je voor een klein bedrag een kaartje. Bij deze routepunten is er iets te doen zoals een workshop, een lezing of een lekkere lunch!

Niet zo een een wandelaar? Of wil je meer van de Textour zien? Goed nieuws! Dit jaar overweegt de organisatie ook een fietsroute met 15 routepunten toe te voegen aan de wandeling. 

Naast de Textour organiseert Textilium Futura op 28 januari het business event Texfab. Dit nieuwe evenement is bestemd voor nationale en internationale textielexperts, opleidingen, business en politiek en gaat over Europese wetgeving, plannen, activiteiten en mogelijkheden.

Delen
Nieuwsbrief
Delen