Must see!

Toffe Tuinen roept jou op!

Zoals je al wellicht weet vindt de Toffe Tuinen route dit jaar op 11 & 12 september plaats door heel Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Goirle. Wil jij jouw tuin in de route op laten nemen? Je kunt je nu inschrijven voor de eerst volgende editie!

Een tuin als expositieruimte, wat wil je nog meer? Kleine, laagdrempelige exposities in een mooie of inspirerende tuin, iedereen mag deelnemen van starters tot aan ervaren ambachtslui. De kunst kan in allerlei vormen verschijnen zoals beelden, hout- of stofbewerking, schilderwerken, fotografie, bloemenkunst, gerecycelde sculpturen en nog veel meer!

Je kunt de kunstwerken straks terugvinden in verschillende soorten tuinen van een stadstuin in het centrum tot aan een ruime tuin in het buitengebied. Alle tuinen zijn natuurvriendelijk, met aandacht voor water, biodiversiteit en schoonheid. 

6 keer eerder organiseerde st. Op Groene Voet een open tuinenroute in Tilburg: ‘Het is altijd heel gezellig en gemoedelijk, mensen vinden het ook fijn om op de fiets zo de stad te (her)ontdekken en er worden heel veel leuke contacten gelegd. Samen de stad groener en fleuriger maken, dat is toch wel een beetje het doel. Bij elkaar in de tuin kijken en inspiratie opdoen om je eigen tuin toffer te maken is gewoon heel leuk ‘ aldus Janneke de Vries, organisator van de route. 

Oproep

Is jouw tuin ook een échte toffe tuin? Meld dan nu je tuin aan voor de toffe tuinen route. Ben je een maker en wil jij jouw werk tentoonstellen? Ook dat kan door je aan te melden bij Toffe Tuinen. Na inschrijving worden de tuinen gematcht met de makers. Je kan je nog inschrijven tot aan de zomervakantie.

De plattegrond met actuele aanmeldingen kun je vinden op deze website. Zodra de route compleet is wordt deze ook op papier aangeboden.

Delen
Nieuwsbrief
Delen