Tilburgse horeca moet dicht: zo kun je de horeca op de allerlaatste dag steunen

We hebben het allemaal gezien tijdens de persconferentie op dinsdagavond: de horeca moet helaas de deuren sluiten. Voor vier weken maar liefst. Dat betekent dat de horeca vandaag (woensdag) voor het laatst open is en ze hun voorraden gaan opmaken. Wat kun je doen om hen te ondersteunen op de laatste dag dat ze open zijn voor de horecasluiting? We zetten het voor je op een rijtje. 

#1: Reserveer bij je favoriete restaurant en/of lunchspot

Wil jij nog een keer uiteten voordat de horeca sluit? Dit kan alleen vandaag nog. Reserveer dus snel bij je favoriete restaurant en neem het er nog een keer flink van. En mocht je aan het eind van de week nog een keer willen genieten van al dat lekkers? Bestel dan een dubbele portie en vraag om een doggybag voor thuis. Horeca mag slechts 30 mensen tegelijk ontvangen als ze de anderhalve meter kunnen waarborgen. Daarnaast moeten ze om 22:00 uur de deur sluiten. Dus ben er op tijd bij!

#2: Vroeg Pieken

Ook een aantal zaken die binnen de natte horeca vallen en normaal gesloten zijn op woensdagavond, kiezen ervoor om vandaag alsnog open te gaan. Het is immers de laatste mogelijkheid om wat centjes te verdienen voor ze. Denk aan Bar Le Clochard, Shoco en De Kok. Ook bij een hoop natte horecazaken is het raadzaam om te reserveren. Ga direct uit school of na je werk richting de kroeg en maak er een gezellige woensdagavond van. Hoe dat vroeg pieken eruit ziet, ondervonden wij afgelopen zaterdag al. Check daarvoor onderstaande video.

#3: Schaf een cadeaubon aan

Hoe je de horeca ook kan steunen? Door alvast een cadeaubon aan te schaffen bij je favoriete horecazaken. Op die manier kun je ervoor zorgen dat de horeca toch wat inkomsten heeft. De lasten lopen immers ook gewoon door voor de horeca-ondernemers.

#4: Biedt steun

Dit is misschien nog wel het belangrijkste. Ken jij horeca-ondernemers of ben je er vaak te gast? Biedt die mensen wat steun. Vraag hoe het met ze gaat en of je iets voor je kunt betekenen. Vaak doet ze dit al enorm goed. Ook wij willen er zijn voor horeca-ondernemers. Dus ben jij een horeca-ondernemer en ga je er de komende periode het beste van maken met je creatieve ideeën? Stuur dan vooral je initiatief door naar info@tilburg.com en we kijken hoe we je het beste kunnen helpen.
Delen
Nieuwsbrief
Delen