Favoriet!

Tilburg Trakteert in maart!

Tilburg Trakteert je deze maand ook weer op allerlei leuke evenementen en activiteiten! Houdt ook de Instagram van Tilburg Trakteert in de gaten, zodat je up-to-date bent met alle informatie.

Deze maand staan er weer leuke activiteiten op de kalender. Check voordat je gaat ook nog even de website van de desbetreffende events. In verband met het Corona virus wordt er op dit moment veel gecanceld/ afgelast.

Swan Market

Ben jij nog op zoek naar een leuke handtas of die bijzondere sieraden? Kom dan naar de Swan Market op 8 maart in de Wagenmakerij in de Spoorzone en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod en heerlijk eten.

Klik hier voor meer informatie.

Dutch Happiness Week

Ook dit jaar strijkt de Dutch Happiness Week neer in Tilburg. Tijdens deze editie zullen de geluksplekken waar je blij van wordt centraal staan. Met leuke workshops, lezingen en evenementen beloofd ook deze editie van de DHW weer een spetterende editie te worden.

Kijk hier voor meer informatie.

Tilt Festival (GECANCELD)

Op 14 maart vindt de 10e editie plaats van het Tilt Festival bij Theater De Nieuwe Vorst. Dit festival draait helemaal om taal en literatuur. Tijdens dit festival brengen schrijvers, dichters en performers via taal hun verhalen tot leven.

Via deze link vind je meer informatie over het festival.

Tentoonstelling Rode Draden

Als je een kunstliefhebber bent dan is deze tentoonstelling zeker een aanrader! Op 14 maart zal de tentoonstelling Rode Draden openen in het TextielMuseum. Tijdens deze tentoonstelling komen oude en nieuwe verhalen tot uiting in kunst en design.

Geïnteresseerd? Kijk dan hier voor meer informatie.

Hollandse Toppers

Ben jij al klaar voor een echt Hollands feest? Kom gezellig naar de Hollandse Toppers op 21 maart in de Koepelhal in Tilburg. Met gave artiesten zoals Tino Martin, Django Wagner, Samantha Steenwijk, John West, Jeffrey Heesen, Raymon Hermans, Arjon Oostrom, Frank Smeekens, Jordy van den Boer en DJ Max Miller!

Hier kun je meer informatie vinden.

NK Skateboarden 2020 & Urban Playground 013

Op 28 en 29 maart is het NK Skateboarden 2020 ook toegankelijk voor het publiek. Laat je verrassen door de skills van de sporters en de vette moves die zij je laten zien.

Kijk hier voor meer informatie.

Delen
Nieuwsbrief
Delen