Tilburg op de kaart

Tilburg als vakantiestad? Jazeker! Het begint met de lancering van een Tilburgse postzegel. Ook worden er leuke activiteiten en initiatieven verzonnen zodat de thuisblijvers zich prima kunnen gaan vermaken in Tilburg!

Laten we heel Nederland de groeten doen uit Tilburg. De nieuwe postzegel kan sinds vandaag worden besteld en krijg je bij aankoop van een ansichtkaart bij Gianotten Mutsaers. Het idee voor de postzegel komt van Nicole van Beers. Zij nam het initiatief om leuke plannen op te stellen voor "Tilburg als vakantiestad." Nu werkt zij samen met Ticket To Tilburg om de campagne verder uit te breiden. Kijk voor meer informatie op de website van Ticket To Tilburg.

De komende tijd gaan de grenzen weer open en mag er steeds meer, maar zegt Citymarketing; "Niet iedereen kan tegelijkertijd naar de Efteling. Die willen we verleiden om naar Tilburg te komen." Ticket To Tilburg heeft de website geupdate en daar kun je meer informatie vinden over de verschillende initiatieven. Zoals bijvoorbeeld een Tilburgse ansichtkaart en uitgestelde of afgelaste festivals toch een gezicht geven.

Verder zijn er verschillende ondernemers in de stad die graag meedenken zoals Mercure, Villa Pastorie en Gianotten Mutsaers.

Delen
Nieuwsbrief
Delen