Must see!

Theaters Tilburg presenteert nieuw programma online

Theaters Tilburg is pas net open en kondigt nu al het nieuwe theater- en concertseizoen aan met zo'n 350 voorstellingen & concerten. Heb jij er ook zin in? De ticketverkoop gaat van start op 26 juni vanaf 12:00 uur.

Voorheen werd het nieuwe programma altijd in een dik boek gepresenteerd maar dit jaar wordt het programma online gepresenteerd. Je kunt het vinden in verschillende digitale inspiratiemagazines. Heb je geen computer? Maak je dan geen zorgen, er wordt een light versie gemaakt van het programmaboek dat in september zal worden gedrukt.

Het programma dat op 2 september van start gaat zal gedeeltelijk bestaan uit voorstellingen die door corona zijn verplaatst als ook veel nieuwe producties. Het aanbod is gevarieerd met vaste gezelschappen zoals Het Zuidelijk Toneel, Kamerata Zuid, Scapino Ballet Rotterdan en nog veel meer! Ook draaien er verschillende musical en grote shows zoals Amélie de musical, Titanic en Snowponies. Verder geniet je van bekende cabaretiers, theaterconcerten en buitenlandse gezelschappen.

Start kaartverkoop 26 juni
Het programma is te vinden op de website van Theaters Tilburg. De kaartverkoop start op zaterdag 26 juni om 12:00 uur. Bestellen van tickets kan online, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.