Must see!

Theater De Nieuwe Vorst in de zomer!

Theater De Nieuwe Vorst staat te popelen om weer van start te mogen gaan! Ze zijn er helemaal klaar voor en brengen meteen een nieuw programma met zich mee. De zalen en binnentuin wordt gevuld met theatermakers die we moesten missen, toffe try-outs en natuurlijk uitzinnige woordkunst.

In juli en augustus kun je dus genieten van een nieuw en tof programma waar je weer live kan genieten van al het talent bij De Nieuwe Vorst.

Luister bijvoorbeeld naar gesprekken met mannen over intimiteit en verlangen bij BLOOS de mannen of laat je inspireren door Video Vixen en de hiphop honeys met hun dans performance. Leg een parcours of langs historische figuren bij Mount Average of geniet onder de sterrenhemel van de beste korte verhalen. Natuurlijk kun je ook vele premières bijwonen van de makers van Expeditie Cement en de gloednieuwe werken van Makershuis Tilburg.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het volledige programma? Klik dan hier voor de agenda. LET OP: er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar voor iedere activiteit, wees er dus op tijd bij want vol=vol.

Delen
Nieuwsbrief
Delen