TextielMuseum 5 juni weer open!

Yes, we mogen weer! Het TextielMuseum gaat 5 juni open voor het publiek. Met spiksplinternieuwe tentoonstellingen beloofd de heropening een knaller te worden. Er moet echter nog wel een tijdslot worden gereserveerd en er moeten tickets worden gekocht. Dit kan hier.

Er zijn verschillende tentoonstellingen waarvan je kan genieten zoals de modecreaties van het Songfestival, Wonderlijk Design door Kiki van Eijk en is dit de laatste kans om de prachtige tentoonstelling Rode Draden nog te bezichtigen. 

Ook kun je het TextielLab weer bewonderen waar dagelijks (inter)nationale kunstenaars en ontwerpers samenwerken met meesterwevers, garenexperts en breispecialisten. In dit lab kun je over de schouders meekijken terwijl zij nieuwe en innovatieve textielproducten ontwerpen op zowel nieuwe als traditionele machines.

Het TextielMuseum houdt rekening met de huidige maatregelen van het RIVM en de overheid. Daarom vragen zij jou kaartjes vooraf te bestellen en een tijdslot te reserveren. Verder zijn er genoeg desinfectiepunten aanwezig in het museum en zijn er looproutes vastgesteld. Het TextielCafé en de TextielShop zijn ook weer geopend - met een maximaal aantal bezoekers.

 

Foto: Josefina Eikenaar.

Delen
Nieuwsbrief
Delen