Stappegoor buitenbad gaat weer open!

Vanaf 3 april kan je weer (gedeeltelijk) terecht bij het buitenbad van zwembad Stappegoor. Het zwembad gaat open voor banenzwemmen, Aqua-fitness t/m 26 jaar en voor kids-bootcamp. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de geldende maatregelen zodat je veilig kan deelnemen aan de activiteiten.

Voor iedere activiteit is er beperkt ruimte beschikbaar, wees er dus snel bij want vol = vol. Je moet van tevoren een kaartje en tijdsvak reserveren via de webshop van Sport in Tilburg. 

Je kan alleen een ticket kopen voor een activiteit op een vast tijdsblok, dat betekent dat badenkaarten en abonnementen voorlopig nog niet geldig zijn, maar maak je niet druk; de geldigheid van deze kaarten worden verlengd. 

Goed om te weten

  • De temperatuur in het buitenbad is 29 graden. Let op, bij de opening van het bad op 3 en 4 april kan het water ongeveer 23 graden zijn, in loop van de week is het goed op temperatuur.
  • Doe vooraf je zwemkleding aan. Voor je zwembadbezoek doe je alleen de overkleding uit. Na afloop is omkleden wel mogelijk in een partytent. Er is voor mannen en voor vrouwen een aparte omkleedruimte.
  • Douchen is niet mogelijk.
  • Er zijn geen kluisjes aanwezig. Je spullen kun je op het buitenterrein of in de omkleedruimtes neerleggen.
  • De ingang van het buitenbad is langs het ijssportcentrum rechts bij de poort naar binnen. Daar scan je je gekochte kaartje bij een medewerker.
  • Neem warme kleding mee die je na afloop aan kunt doen.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de meest actuele informatie? Kijk dan eens op www.sportintilburg.nl. 

Foto: Jonathan Borba

Delen
Nieuwsbrief
Delen