Sport en beweeg met #GewoonGaon!

Behoorlijk wat Tilburgers zijn de afgelopen periode vanwege corona gestopt met sporten. Dat is jammer want daarmee missen ze de gezelligheid op de sportvereniging, de gezondheidsvoordelen van het bewegen en de lol in het spelletje. Met de nieuwe sport- en beweegcampagne genaamd #GewoonGaon wil de gemeente Tilburg iedereen stimuleren om te bewegen.

Rolph Dols (wethouder Sport): “Bewegen, maar ook sporten en spelen zijn ontzettend belangrijk om je gezond, sterk en fit te voelen. Daarom ben ik blij met deze campagne en ik daag al onze Tilburgers uit om gewoon te gaon! Dus trek je sportkleding aan en ga erop uit. Het maakt niet uit of je alleen of samen met vrienden gaat, maar blijf in beweging.”

In de campagne staan inwoners die gaan sporten en bewegen centraal. Iedereen kan zijn of haar eigen sport- of beweegverhaal delen. In beeld, foto of tekst. Via de socialmedia-kanalen van de campagne worden inwoners van de gemeente Tilburg de komende tijd uitgenodigd om dat actief te doen. Het idee is elkaar te motiveren, door te laten zien dat we er gewoon met z’n allen tegenaan gaon.

Wil jij er ook even lekker op uit en je benen strekken? Kom dan snel langs bij de VVV winkel. Wij verkopen verschillende wandel- en fietsroutes. Leuk om samen te doen of in je eentje! 

 

Delen
Nieuwsbrief
Delen