Kids

Speelgoedbank geopend in Tilburg!

Afgelopen zondag 12 september is de Tilburgse speelgoedbank geopend door burgemeester Theo Weterings. Hier kunnen kinderen die het niet breed hebben, en die wonen in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel, gratis speelgoed ophalen. De speelgoedbank is gevestigd aan de D.J. Jittastraat 4A, achter de Westermarkt.

Stichting Het Vierde Geschenk heeft het initiatief genomen om dit mooie gebaar op te zetten. Het speelgoed ziet er op en top uit dankzij de helden van het Tilburgse Speelgoed Repair Café dat in hetzelfde pand is gevestigd. Het speelgoed wordt onder andere geschonken door basisschool kinderen. Wil jij ook speelgoed afgeven? Dit kan iedere zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur aan de D.J. Jittastraat.

Secretaris Karel Bergmans van de Stichting Het Vierde Geschenk vertelde dat kinderen die in aanmerking komen voor het speelgoed, dit uit kunnen komen zoeken op woensdag- en vrijdagmiddag. Afgeven van speelgoed en opalen van speelgoed kan alleen na het maken van een afspraak via telefoonnummer 06-51641103 of email info@tilburgsespeelgoedbank.nl. Alle Tilburgers kunnen kennis komen maken met de Tilburgse Speelgoedbank op zondag 3 oktober. Dan is er een open dag als onderdeel van het zestigjarig bestaan van de Westermarkt.