Smaak Karavaan keert deze zomer terug met endless summer editie

Foodtruckfestival Smaak Karavaan keert ook dit jaar terug in de Tilburgse Spoorzone. Op 26, 27 en 28 juni 2020 wordt het festival voor de zevende keer georganiseerd. Deze keer kunnen bezoekers een speciale endless summer editie verwachten.  Verwacht een gigantisch openluchtrestaurant, een grote dosis vermaak en natuurlijk lekker eten. Zo komen er bakbrommers, stomende campers, gezonde vreetschuren op wielen en rollende BBQ's op het terrein te staan. Van kreeft tot varken aan het spit en van gehaktballen tot cupcakes; het is er! Dit vergezeld met muzikanten, toneel, dans, jongleurs en nog veel meer zorgt ervoor dat Smaak Karavaan een evenement is dat je niet mag missen.

Endless Summer editie

Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om het festival niet in september, maar in juni te organiseren. Benieuwd naar de openingstijden van het festival zodat je die alvast in de agenda kunt noteren? Hier komen ze:
  • Vrijdag 26 juni: 16:00 - 01:00 uur
  • Zaterdag 27 juni: 14:00 - 01:00 uur
  • Zondag 28 juni: 13:00 - 23:00 uur
Smaak Karavaan is gratis toegankelijk. Ben je benieuwd naar actuele updates rondom het festival? Volg ze dan op Facebook en check zo nu en dan de website. Heb jij een foodtruck en zou je jouw producten graag op Smaak Karavaan willen etaleren? Check deze link voor de inschrijfmogelijkheden.

Foto's Smaak Karavaan

Benieuwd naar foto's van eerdere edities van Smaak Karavaan. Wij sturen jaarlijks fotografen langs om het festival op de gevoelige plaat te leggen. De foto's hiervan vind je in onze fotoalbums. 
Delen
Nieuwsbrief
Delen