Favoriet!

Programma Popronde 2022 bekend!

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Tilburg maakt vandaag haar programma bekend. Oa. Penvriend, De Toegift, FIEP, Marathon, Jaro komen op donderdag 27 oktober naar het centrum van Tilburg. Bijzonder dit jaar zijn de hoeveelheid nieuwe en bijzondere locaties.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 10 september tot en met zaterdag 20 november reizen de 101 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn dit jaar gratis toegankelijk.

Popronde vindt in Tilburg plaats op donderdag 27 oktober. Meer dan 55 acts presenteren zich bij de 28 deelnemende locaties.
Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé, MEAU en My Baby.

Nieuwe locaties
Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia.
Zo kun je genieten van optredens in nieuwe locaties als: The Grass Company, Boules Bites Bar, De Kraakkelder en Club Smederij.

Programma Popronde Tilburg op donderdag 27 oktober.
Om 16:00u start het programma van Popronde Tilburg met ‘all ogs go to heaven' in De Nachtzuster (Carré).

Daarna kun je genieten van de Oor talenten op ons Oor-podium Hall of Fame. En verrassende 3voor12 acts op ons 3voor12 podium Steck. Dit jaar hebben we ook 013 als locatie met drie acts in de bijzonder mooie Pauluskerk.

 

Waar we vorig jaar geen afterparty konden organiseren ivm Coronamaatregelen, wordt het dit jaar ingehaald met 2(!) afterparty’s. Zowel in Gin Fizz als in The Cat’s Back zal er om 01:00 gefeest worden met COW Shift Z en Thierry Ganz.

Alle concerten zijn gratis te bezoeken.
Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2021 en het programma van de steden op www.popronde.nl / https://www.popronde.nl/steden/tilburg

Delen
Nieuwsbrief
Delen