Prise D’eau wandeling maar voor wie?

Waarschijnlijk hebje al eens gehoord of gelezen over de nieuwe wandeling bij golfbaan Prise D'eau. Maar is deze route eigenlijk wel geschikt voor rolstoelen? Of mensen die moelijk ter been zijn? In deze post worden die vragen beantwoord!

De ingang richting de route bij Prise D'eau worden versperd door tourniquetjes, mensen met een rolstoel kunnen hier dus niet door heen. Ook een kinderwagen past niet. Honden zijn op deze route sowieso niet toegestaan.

Deze route is écht bedoeld voor een heerlijke wandeling door de natuur en te genieten van een moment van rust. Daarom is het ook niet de bedoeling dat de route wordt gelopen door kleine kinderen. Deze route is is ontzettend fijn voor een wandelaar zonder kinderen om te genieten van natuur en rust.

Wil je toch ergens wandelen waar je ook de kinderen kunt vermaken? Denk dan eens aan het Stadsbos013. Hier zijn verschillende wandelroutes maar ook een mooie speeltuin, en om te pauzeren; Uitspanning De 7 Geitjes. Ook zijn de kinderen altijd blij bij de Noorderplas of het Spoorpark. Tilburg heeft keuze genoeg.

Delen
Nieuwsbrief
Delen