Pauwels is Onderweg!

Ben jij al weleens in Landschapspark Pauwels geweest? Wist je dat er ontzettend veel te doen en te beleven is? Omdat Pauwels Onderweg een groot succes was is er ook dit jaar weer een route gemaakt.

Deze (virtuele) fietsroute voert langs mooie, leuke en interessante locaties en bezienswaardigheden. Je kunt deze route beleven vanaf je laptop maar je kunt natuurlijk ook op de fiets stappen. 

Fietsen is een leuke en sportieve manier om Landschapspark Pauwels te verkennen. Jntdek een gebied waar natuur, landbouw, recreatie, cultuurhistorie en industrie samenkomen. Onderweg kun je op verschillende plekken meer te weten komen over dit landschapspark door middel van infobordjes of korte filmpjes. Natuurlijk kun je ook op verschillende locaties stoppen voor een rondleiding of om streekproducten te kopen. 

De fietsroute is gebaseerd op het knooppuntennetwerk waardoor je eenvoudig de knooppunten kunt volgen op de paaltjes. Hier en daar wordt wat afgeweken van de route om speciale locaties te bezoeken, maar je mag natuurlijk helemaal zelf besluiten of je de plekken ook echt wil bezoeken.

Wil je meer weten over de Pauwels onderweg of de route downloaden? Kijk dan hier voor meer informatie.

 
Delen
Nieuwsbrief
Delen