Kids

Opening Ladybird skatepark! | Hall of Fame

Nog heel eventjes wachten en dan zal de Hall of Fame stapje voor stapje haar deuren weer openen. De Hall of Fame is altijd één van de culturele hotspots geweest van Tilburg. Het befaamde pand beschikt over een skatepark, concertzaal, repetitieruimtes en andere diverse ruimtes voor evenementen in allerlei soorten en maten.

In het kader van ‘Back 2 School’ zal Ladybird skatepark op 5 september haar eerste skatelessen gaan geven sinds 3 jaar tijd. Het leuke is dat Ladybird niet alleen lessen aanbiedt voor kids, maar ook voor volwassenen. Wil jij met je vrienden toch weer eens die oude jeugdhobby oppakken en toch weer eens voelen hoe het is om op een board te staan? Je kan je nu inschrijven via de website van Ladybird skatepark en dan krijg je een gratis proefles erbij!

Naast de skatelessen zal Ladybird skatepark ook haar grote opening vieren. Officieel gaat het skatepark 15 september open, maar op 30 september zorgt Ladybird ervoor dat de opening echt feestelijk gevierd wordt. Zo zal er een avondprogramma zijn met een skatecontest, waarbij hoofdsponsor ‘Skateon’ heeft gezorgd voor een prijzengeld van € 500,-. De € 500,- is te bemachtigen door de skater die de beste trick doet in de twee nieuwe bowls van het skatepark. De contest wordt geleid door Jimmy de Kok en zijn band ‘The people’s pleasure grounds’. Daarna zal het heel de avond dansen zijn in het nieuwe park op tracks die stammen uit de 60’s tot en met de 90’s, voortgebracht door ‘BAM!’ DJ collective. Als je benieuwd bent naar hoe het nieuwe skatepark eruit ziet, dan zou ik zeker even een kijkje gaan nemen.

Vanaf 27 september zal daarbij de nieuwe foyer van de Hall of Fame weer geopend zijn voor bezoekers! De nieuwe foyers staat ook wel bekend als Hall 90 en deze zal in de komende tijd een programma bieden om van te smullen! Met als eerste try-out show voor Hall 90 ‘Nestter Donuts’ op 27 september. Een bizarre flamengo thrash-metal act die als eenmansband functioneert en met zijn geslachtsdelen een bizarre, maar energieke show levert. Daarnaast zijn er ook clubavonden waar je als bezoeker top diep in de nacht kan dansen op de meest harde en swingende beats. Één van die clubnachten heet ‘Pesta’ waar ook legende Bizzey plaatjes komt draaien met zijn techno alter ego ‘Leyo’. Één ding is zeker, Leyo gaat jouw hart in je ribbenkast laten bonzen als geen ander. Als clubavonden je niet trekken, dan is er altijd nog hetgeen waardoor veel mensen verliefd raakte op de Hall. Het ontdekken en bekijken van lokale bandjes. Voor wie dit wil is er nog steeds ‘Zaagmanz’. Elke woensdag om de twee weken zal er een Zaagmanz zijn, met drie tot vier lokale en jonge bands die laten zien wat ze in huis hebben. De eerste Zaagmanz is op 12 oktober. Als klapper op de vuurpijl organiseert de Hall of Fame ook dit jaar weer haar beroemde Halloween event. Hier kun je griezelen in de Hall 90, chillen in het skatecafé & losgaan in het skatepark.

Een volle agenda, een nieuw pand en een tijd vol genieten, lachen, verbazen en feesten! Dit is wat je de komende tijd te wachten als je besluit de nieuwe Hall of Fame te bezoeken. See you there!

Voor meer info over de Hall of fame kun je terecht op: www.hall-fame.nl 

Delen
Nieuwsbrief
Delen