Onze top 5 activiteiten voor dit weekend!

Weet jij dit weekend ook nog niet wat je gaat doen? Werp dan een blik op onze top 5 tips voor dit weekend en wie weet vindt jij je volgende activiteit hier wel bij!

1. De Pont museum

Ben jij al naar De Pont geweest sinds zij weer open zijn? Je kan nu genieten van verschillende nieuwe tentoonstellingen en oude bekende. Denk bijvoorbeeld aan Maya Watanabe met Liminal of de tentoonstelling van David Clearbout over de vergankelijkheid van tijd.

2. Open Tuinen dag Loon op Zand

Even lekker een frisse neus halen in prachtige kasteeltuinen? Dat kan deze zondag nij Landgoed het Witte Kasteel waar je kan ronstruinen door een rosarium, een moestuin een kruidentuin en nog veel meer. Wil je meer weten over deze toffe activiteit? Check dan ons event hier.

3. De Cultuurtocht

Heb jij de cultuurtocht door Tilburg centrum al gelopen? Deze route is nog tot en met 13 juli te lopen en voert je langs bijzondere locaties in Tilburg zoals het Poppodium 013. Via je telefoon kun je genieten van een klein privé concert, hoe tof is dat? Wil je meer weten over de route of deze downloaden? Check dan deze website.

4. TextielMuseum

Het TextielMuseum is met een echte knaller geopend, je kunt hier namelijk 7 bijzondere jurken bewonderen die hebben geschitterd op het podium van het Eurvisiesongfestival. En dat is niet het enige dat je kunt ondernemen bij dit museum. Recentelijk zijn de winnaars bekend gemaakt van een design contest en zijn de winnende designs te vinden in het TextielLab. Maak je eigen creatie op basis van bestaande patronen en ga met een uniek kledingstuk naar huis. Wil je meer weten over deze initiatieven? Check dan de website van het TextielMuseum.

5. De Lustwarande

De Lustwarande is weer te vinden in De Oude Warande in het midden van Stadsbos013! Ontdek spraakmakende kunst tussen de bomen van het oude sterrenbos en laat je verrassen door de verschillende kunstwerken. Welke spot jij allemaal?

Delen
Nieuwsbrief
Delen