Favoriet!

Ontdek de nieuwe maakhoek van Ontdekstation013

Geïnspireerd door het thema Beroepen van de Kinderboekenweek heeft Ontdekstation013 een gloednieuw programma ontwikkeld voor de Herfstvakantie. Naast een workshop kunnen kinderen vrij op ontdekking gaan in de Maakhoek. En ook volwassenen zijn weer welkom in de ontdekruimtes en kunnen samen met hun kind(eren) een ochtend of middag meedoen met het actieve programma.

Workshop Film maken
Tijdens het nieuwe programma van het Ontdekstation013 kun je de worskhop film maken volgen.Acteur, filmmaker, scenarioschrijver, cameraman: er zijn heel veel mensen nodig om een film te maken. In deze workshop gaan de kinderen een filmpje maken: wat is het onderwerp, wie zijn de acteurs, wie regelt de techniek? Ze verdelen de taken en ontdekken de verrassende werking van het Green screen.

De Maakhoek
In de nieuwe Maakhoek kunnen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen: metselen met miniatuurstenen, constructies bouwen met Link of aan de slag met gereedschappen om hout te bewerken. Zagen, timmeren, lijmen. Ook kunnen ze een eigen knikkerparcours maken met de knikkerbaan. Zeker weten dat de tijd voorbij vliegt!

 

Openingstijden
Tijdens de herfstvakantie is Ontdekstation013 iedere ochtend en middag geopend van 10.00 – 12.30 uur en ’s middags van 13.30 – 16.00 uur. Prijs: €8 per kind (vanaf 4 jr)
Ouders kunnen kiezen: meedoen met de kinderen, relaxen in de horecahoek of de kinderen overdragen aan de workshopbegeleiders en na 2,5 uur weer komen ophalen.

Plan je bezoek
Voor meer informatie over parkeren, horeca, tijden en prijzen, kijk op www.ontdekstation013.nl

Let op: in de horecahoek is de coronacheck verplicht.

Delen
Nieuwsbrief
Delen