Favoriet!

De leukste activiteiten tijdens het wandelen

Ben je het beu om telkens dezelfde routes te bewandelen en zoek je iets om je wandeling leuker te maken? Lees dan snel verder.

Zo kun je een avontuurlijke wandeling beleven door de app Geocaching te downloaden. Hiermee ga je op schattenjacht door Tilburg. De app is gemaakt voor volwassenen die op zoek moeten naar spulletjes die verstopt zijn door andere Tilburgers. Tijdens deze zoektocht loop je langs verrassende plekjes in de stad.

Leer meer over de natuur tijdens je wandeling door verschillende apps te downloaden zoals PlantNet. Kom je een interessante plant tegen en wil je hier meer over weten? Maak dan een foto en upload deze in de app.

Baseer je wandelroute op verschillende horecaondernemers in Tilburg en kom erachter wat ze allemaal te bieden hebben als to go opties.

Ga met de hele familie op zoektocht naar de beschilderde keien van Kei Tof. Je zult versteld staan van al deze mini-kunstwerkjes. Kijk voor meer informatie over de locaties van al deze bijzondere keien op de Facebook pagina van Kei Tof.

Foto: Steven Pieternella / @its_nevets

Delen
Nieuwsbrief
Delen