Must Eat!

Nieuwe zaken geopend in Tilburg!

Wist je dat Tilburg sinds kort weer een aantal zaken rijker is geworden? Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Lulu Tea bar

Lulu Tea Bar is eindelijk open aan de Frederikstraat in Tilburg centrum. Een fijne, open plek waar je heerlijke thee en wafels kan bestellen. Zo hebben ze de befaamde "Bubble Tea", een fenomeen dat naar ons is overgewaaid vanuit Azië. Naast verschillende soort "Boba" zoals het ook wel wordt genoemd, kan je hier ook terecht voor lekkere chai Latte, Red Velvet Latte en zelfs een Gold Latte.

Kijk voor meer informatie op de Instagram pagina van Lulu Tea Bar.

Carpaccio Bar

Binnenkort gaat de Carpaccio Bar van start op de Korte Heuvel. Hier kan je genieten van een smakelijke lunch, diner of borrel allemaal in het thema van carpaccio. En niet alleen maar rundercarpaccio, zeer zeker niet! Je kan hier ook biet of zalm carpaccio uitproberen.

Wil je meer weten over de carpaccio bar en wanneer deze opent? Houdt dan deze website in de gaten.

Broodega

En last but not least; Broodega. Deze nieuwe boordjeszaak is net geopend aan de Heuvelring in hetzelfde pand als de ijssalon Intermezzo tegenover de McDonald's. Hier kun je heerlijke broodjes, panini's, drankjes, smoothies en nog veel meer halen. 

Kijk voor meer informatie hier.

Delen
Nieuwsbrief
Delen