Nieuwe wandelroute in Stadsbos013!

In het Stadsbos013 ligt een nieuwe wandelroute: Prise d’Eau. De route gaat langs de golfbanen van Prise d'Eau en komt langs plekken die de laatste jaren opnieuw ingericht zijn.

Er is goed gekeken naar de golfbaan en hoe de gemeente dit gebied aantrekkelijker kan maken voor dieren en planten. Er zijn nu bloemrijke bermen gemaakt voor insecten en nestkasten geïnstalleerd voor vogels. De Prise d'Eau route gaat deels langs de Oude Leij en een groot gebied dat Brabants Landschap opnieuw heeft ingericht.

Je kunt het beste starten aan de Gilzerbaan in de hoek van parkeerplaats 2 bij Prise d'Eau. Vanaf daar wordt de route aangegeven. Ook zal de route worden opgenomen in de nieuwe druk van het Stadsbos 013 en de Wandelen in de Wijk app.

Het beste startpunt van deze route is aan de Gilzerbaan in de hoek van parkeerplaats 2 van Prise d'Eau. Vanaf daar staat de route aangegeven. De route wordt nog opgenomen in de Stadsbos013 wandelkaart en de Wandelen in de Wijk app. 

Wandelen in de wijk

Wil jij ook lekker blijven bewegen? Dan is de vernieuwde "Wandelen in de wijk" app écht iets voor jou. Met deze app kun je een route van jouw keuze lopen en ook Tilburg ontdekken. Ook kun je uit diverse thema's kiezen voor de wandelingen en achtergrondinformatie lezen over de locaties waar je langskomt. De app kun je downloaden via google play of de appstore.

Delen
Nieuwsbrief
Delen