Must see!

Na Berenjacht nu ook #Halloweentocht013

In de eerste golf van Corona is Stichting Op Groene Voet met een origineel initiatief gekomen, wat een landelijke actie werd; het Berenjagen. Kinderen konden niet naar school, dus gingen mensen beertjes achter het raam zetten, zodat zij die konden spotten. De kinderen konden hierdoor een soort speurtocht doen terwijl zij een wandeling maakten. De beertjes waren ook bedoeld om een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd en mensen een reden te geven om naar buiten te gaan. Nu de herfst is begonnen is er een ander thema bedacht.

Er is nu, tijdens de tweede golf van Corona, weer een leuk initiatief bedacht door Stichting Op Groene Voet. In plaats van beertjes, worden mensen nu opgeroepen om een Halloween vensterbank te maken. Dit kan met een leuk Halloween attribuut, maar je kunt ook losgaan en een heel decor neerzetten. Het is verder helemaal niet nodig om allerlei producten en versieringen aan te schaffen voor deze actie. Iedereen kan hun raam of vensterbank spannender maken met zelfgemaakte decoratie en lichtjes. Het doel van deze actie is een rondje in de wijk een spannende wandeling te maken. We zitten nu in het Corona tijdperk al zoveel binnen, dus ga eens naar buiten om een wandeling te maken! Het initiatief sluit aan bij bestaande wijkinitiatieven en is geschikt voor iedereen!

Als jij je vensterbank, etalage of raam hebt omgetoverd tot 'spooky spot', ben je welkom om deze aan te melden via deze link. Er worden op basis van deze aanmeldingen wandelkaarten samengesteld die dagelijks worden bijgewerkt. Tilburg Reeshof, -Centrum, -Noord, -Oost, -Zuid, en -West worden meegenomen in de 6 wandelkaarten. Ook is er een Facebookgroep opgericht, Berenjacht Tilburg - Halloweentocht013. Meld je aan en bekijk wat anderen voor originele ideeën hebben!

Met wie ga jij zaterdag griezelen?