Moederdagcadeau 2021

Ben jij nog opzoek naar een Moederdagcadeau voor 9 mei? Wij helpen jou door een paar ideeën op een rijtje te zetten.

Brunchbox Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg:
Voor maar € 59,50 per twee personen kun je al een heerlijke brunchbox afhalen. De box bestaat uit:

• Een tom kha kai soepje
  • Een pasteitje
  • Huzarensalade en aspergesalade
  • Een coppa di Parma
  • Een wrap met gerookte zalm
  • Ossenworsttartaar
  • Carpaccio
  • Gravad lax
  • Vitello tonnato
  • Hollandse garnalencocktail
  • Een grote variëteit aan bijpassende garnituren
  • Een zoetigheid aan toetjes

Voor meer informatie over het bestellen van de box en de inhoud kijk dan op de website

Moederdagbox gemaakt door Tilburg Maakt Mij Blij & Boerschappen:
Dit 3-gangen aspergemenu van lokale boeren is het geld waard. Er gaat namelijk € 10,- naar Stichting Make a Memorie. Deze stichting fotografeert ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. De box is voor 4 personen met keuze uit:

• Een Moederdag Box met witte wijn voor €69,50
  • Een Moederdag Box met champagne voor €77,50

Voor meer informatie of het bestellen van de box kijk dan op de website

Moederdagbox Support Your Locals Tilburg:
De Moederdagbox kost €24,95 en bevat producten van de volgende Tilburgse ondernemers:

• Carmen Groenefelt;
  • VANDEMAKER;
  • Banketbakkerij Van Vlerken;
  • Esthetisch Centrum Tilburg;
  • Tante Sus koffie & thee;
  • TDRINKS;
  • De Buitenman

Voor meer informatie of het bestellen van de box kijk dan op de website

Moederdag arrangement Mercure Hotel Tilburg Centrum:
Als je dit arrangement boekt begint de dag met een flesje bubbels op de kamer, daarna krijg je een in-room high-tea verzorgd door Grand Cafe Puur. Je overnacht in een van de mooie kamers van Mercure Hotel Tilburg Centrum en de volgende dag krijg je een lekker ontbijtje. Het arrangement kost € 150,- voor twee personen en het leuke is, dat je niet alleen op zondag 9 mei kunt gaan maar ook op dagen eromheen.

Voor meer informatie of het bestellen van het arrangement kijk dan op de website

High Tea Prinsheerlijk:
Deze high tea met hartige en zoete hapjes is een echte aanrader. De high tea kost € 15,- per persoon.

Reserveren kan door te mailen naar info@prinsheerlijk.nl of te bellen naar 013 542 16 18. Het afhalen van de Moederdag high tea kan op zondag 9 mei tussen 10.00 – 12.00 uur.

High Tea van Stadscafé MeesterS
MeesterS heeft diverse MeesterS lekkernijen voor je geselecteerd en in een feestelijke doos verpakt. de High Tea kost € 17,00 per persoon.

Bestellen kan tot vrijdag 7 mei a.s. via kantoor@stadscafemeesters.nl of telefonisch via 013 536 29 87.  Het is mogelijk om het pakket zaterdag 8 mei van 11:00 tot 19:00 uur ophalen of zondag 9 mei voor 12:00 uur.