Nieuw!

Literaire wandeling in Tilburg; “In Dada’s voetspoor.”

In de loop van de jaren zijn er tal van schrijvers en dichters verbonden geweest aan Tilburg. Ze leefden er, schreven er en raakte geïnspireerd door de stad. Jef van Kempen en Ed Schilders beschreven in 1996 al een keer een literaire wandeling door Tilburg en nu is deze route geactualiseerd. 

Met deze nieuwe wandeling in ons assortiment treedt je in de voetsporen van verschillende Dada's die in Tilburg gewoond en geleefd hebben. In het boekje staat een lijst met handige websites voor de literaire wandelaar, andere Tilburgse hotspots die het waard zijn om te bezoeken en een mooie route om te volgen.

Je start de wandeling op het Centraal Station en de wandeling eindigt ook waar je begonnen bent. Deze wandeling is niet alleen leuk om te doen als je een dagje Tilburg komt doen maar ook als je al in Tilburg woont. Zo leer je meer over de plekken waar je langs komt en krijg je een nieuwe kijk op Tilburg. Het boekje is te koop in onze winkel voor €4,95 per stuk. Kom snel langs om jouw boekje te bemachtigen.

Delen
Nieuwsbrief
Delen