Proost!

KruikenTV weer van start!

Dit jaar slaan Tilburg en Goirle de handen ineen om ervoor te zorgen dat het carnavalsfeest ook via de tv te volgen is. Hiermee krijg je een uniek kijkje in de lokale carnavalsactiviteiten. De uitzendingen zijn vanaf 15 februari lokaal te bekijken op kanaal 44 van Ziggo en kanaal 1416 van KPN.

Beide partijen zijn trots op deze samenwerking. Zij vinden het belangrijk om het lokale carnaval in beeld te brengen om de carnavalscultuur in stand te houden. Ook vinden zij het mooi dat zij op deze manier mensen bij carnaval kunnen betrekken die zelf niet (meer) in staat zijn om carnaval te vieren.

KruikenTv is tot dinsdag 25 februari te zien op de LOG. De aflevering worden meerdere keren per dag herhaald. Bovendien zal KruikenTv een live uitzending maken van de carnavalsviering in de Sint Jozefkerk in Tilburg. Naast KruikenTv worden ook de carnavalsoptochten van Goirle en Riel uitgezonden.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de afleveringen op tv te volgen hoef je niet te treuren want de aflevering zullen ook online via de kanalen van de LOG worden gepubliceert.

Delen
Nieuwsbrief
Delen