Nieuw!

Kom weer shoppen bij VVV Tilburg!

Yes, er is meer mogelijk! Wat hebben wij de klanten en het contact met jullie gemist, maar er is goed nieuws! Vanaf 3 maart kan je weer komen shoppen bij VVV Tilburg.

Na een aantal weken van Click & Collect mogen we nu nog een stapje meer, naar binnen bij VVV Tilburg. Natuurlijk wel in achtneming van de huidige maatregelen. Zo moet er 1,5 meter afstand worden gehouden, geldt er een mondkapjesplicht in onze winkel, hebben wij het liefst dat je contactloos pint en vragen wij je om minimaal 4 uur van tevoren een tijdslot te reserveren.

Hoe kan ik me aanmelden voor een tijdslot?

Je kunt jezelf aanmelden bij VVV Tilburg via de telefoon (013-5323 720), via e-mail (vvv@tilburg.nl) of via het contactformulier op onze contactpagina. Wij zullen je vragen op welke dag en tijd je wilt langskomen en om dit ook alleen te doen. 

Kan ik met twee personen bij jullie winkelen?

Het is mogelijk bij ons met twee personen te winkelen, maar dit kan echter alleen wanneer er geen andere boekingen staan op het tijdslot van je keuze. Kom je onaangekondigt met twee kan het zijn dat we vragen of een persoon buiten wil wachten.

Doen jullie nog aan Click & Collect?

Nee. Click & Collect komt hierbij te vervallen maar je kan nog steeds producten via onze webshop bestellen of via telefoon en e-mail. Wij kunnen deze versturen of je kan de bestelling komen afhalen in de winkel.

Let op: voor verzending van een bestelling rekenen wij verzendkosten afhankelijk van het gewicht van het product.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Delen
Nieuwsbrief
Delen