Kick-off Compositiewedstrijd!

Op weg naar het Nieuwjaarsconcert 2021, dé compositiewedstrijd van het NBE en BNNVARA voor iedereen t/m 18 jaar, is 12 juni van start gegaan!

Elk jaar worden er weer prachtige stukken ingeleverd van jonge componisten die de organisatie doet schudden in de schoenen. De wedstrijd, waarbij gestreden wordt voor een podiumplek tijdens het Nieuwjaarsconcert van De Blazers in Het Concertgebouw blijkt een heuse klapper te zijn voor veel jong, serieus componeertalent in Nederland.

Dit jaar hebben zij de website verbouwd tot een waar componeerparadijs met leuke filmpjes en informatie. Ook hebben zij een Composer's Toolbox geïnstalleerd waar je tips en tricks van componisten kunt bekijken om jezelf te verbeteren en verder te ontwikkelen.

Je kunt je natuurlijk al inschrijven voor de wedstrijd, dat doe je hier. Houd natuurlijk ook hun sociale media in de gaten voor weetjes en updates.

Foto: Stefany Andrade