Favoriet!

Heuvelplein wordt omgetoverd tot Wensplein

2020 is niet ons jaar geweest, de pandemie heeft de hele wereld belast en beperkt. Dit heeft ook gezorgd voor beperkingen in het Tilburgse winterprogramma in de binnenstad. Er komt dit jaar helaas geen ijsbaan en de levende kerststal kan ook niet naar Tilburg komen. Tilburg.com, Center of Tilburg en First Impression hebben hier iets op bedacht: Wensplein. De Heuvel wordt getransformeert van vrijdag 11 december tot maandag 4 januari. 

Op het Heuvelplein wordt een groot scherm geplaatst waarop videobooschappen worden afgespeeld van bekende en minder bekende Tilburgers. Zij vertellen hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd en delen hun wens(en) voor het nieuwe jaar. Het Wensplein straalt positiviteit uit in de toch wat andere decembermaand. Het is ook mogelijk om zelf een wens in te sturen. Je kunt je boodschap insturen via deze link. Jouw wens is daarna doorlopend te zien op de schermen op de Heuvel. De oproep is om zelf een wensboodschap op te nemen en met de hashtag #TilburgWenst te plaatsen op social media. 

Op de Heuvelse Kerk wordt wederom een prachtige projectie getoond. Er is dit jaar extra aandacht besteedt aan het sfeervol maken van de binnenstad door veel sfeerverlichting en versieringen op te hangen. Dit maakt het erg gezellig om een rondje te wandelen door de Tilburgse straten. De sfeerverlichting brandt dit jaar vanaf 13:00 uur. Samen met het Wensplein op de Heuvel maakt dit de binnenstad sfeervol en helemaal in de kerst stemming! 

 

Foto: Corné Hannink

Delen
Nieuwsbrief
Delen