Favoriet!

Het Natuurmuseum Brabant gaat vandaag weer open!

Vandaag opent het Natuurmuseum Brabant weer zijn deuren! Dankzij de genomen maatregelen kun je ook hier op een veilige en verantwoorde manier een bezoekje brengen aan het museum. Zin om langs te komen? Vergeet dan niet van tevoren kaartjes te boeken en een tijdslot te reserveren. Een ticket vooraf kopen is verplicht, je kunt nu niet zomaar even langskomen!

De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat voorop dus heeft het museum de nodige maatregelen getroffen. Alle zalen zijn gewoon geopend maar sommige activiteiten zijn voor nu gesloten in verband met de hygiëne. Ook is er een vaste aangepaste route gemaakt met eenrichtingsverkeer. Verder zijn er plexiglas schermen en desinfectiezuilen geïnstalleerd. In de zalen mag maar een bepaald aantal bezoekers binnen en gelden er aangepaste regels in het museumcafé, het terras en de lift. De route is duidelijk aangegeven door het museum.

Winkel op een ander plekje: VVV verlaat tijdelijk de Spoorlaan

Door bepaalde aanpassingen is de winkel nu verplaatst en is de uitgang via de Potviszaal mede gerealiseerd door de inspanningen van gemeente Tilburg en VVV Tilburg. Leuk weetje: er liggen producten van VVV Tilburg in de winkel van het Natuurmuseum Brabant, denk hierbij aan wandel- en fietskaarten, love013 merchandise, magneten en nog veel meer leuke souvenirs!

Bezoek

Om het museum te bezoeken is het verplicht van tevoren een kaartje te boeken en een tijdslot te reserveren. Ook zal het Museum je vragen je persoonsgegevens achter te laten voor een eventueel contactonderzoek. Kijk op de website van het Natuurmuseum Brabant om je tickets te kopen.

Delen
Nieuwsbrief
Delen