Proost!

Het motto van Carnaval 2022 is bekend!

Dinsdagavond is zoals altijd het nieuwe motto voor Carnaval voor volgend jaar bekend gemaakt; " Ik zie oe wir war"! Dit keer niet tijdens " Et Sebiet" maar dit keer met een leuke video op de kanalen van de Carnavalsstichting Tilburg. Hiermee wordt dit jaar afgesloten en is het wachten op Carnaval 2022!

Ik zie oe wir war?!

Het nieuwe motto is uitgekozen uit ruim 200 inzendingen. Het nieuwe motto komt van Remco Smulders;  “Wat hebben we carnaval het afgelopen jaar gemist. De wereld stond op z'n kop. Het was een wirwar. Maar volgend carnavalsjaar ben ik er weer bij. Zie ik jou dan ook weer?!”

Ondertussen staat Carnavalsstichting Tilburg te popelen om het nieuwe carnavalsjaar te starten. Zij hopen dat het volgend jaar weer kan zoals in 2020 maar volgens de voorzitter van de carnavalsstichting is het groen-oranje vlammetje nooit uit geweest. Vele Kruiken en Kruikinnen hebben Carnaval zo goed mogelijk gevierd door woonkamers te versieren en er zelf een feestje van te maken.