Favoriet!

Het is bijna Valentijnsdag!

Nog even en dan is het Valentijnsdag! Wil je weten wat je samen met je geliefde kan doen in Tilburg? Lees dan snel verder voor de leukste activiteiten en events!

Eetwinkel verzot

Een ontbijtje is altijd een goed idee! Bij Eetwinkel verzot is er een compleet verwenontbijt samengesteld, zodat jij en je partner daar sochtends lekker van kunnen genieten. Verzot heeft goed zijn best gedaan om een bijzonder ontbijtje te creeeren. Geen saaie broodjes maar in het pakket kan je onder andere baguettes, tarte tatin en brioche met gravad lax in vinden. Voor maar €39,95 kan je dit pakket bestellen voor een heerlijk begin van de ochtend. Je bestelling kan worden opgehaald op zaterdag 12 februari tussen 11:00 en 16:00 uur. 

Bestel hem via deze link. 

Volledig plantaardig Valentijnsmenu bij Focus Foodbar

Eet jij geen vis of vlees? Dan moet jij deze Valentijnsdag bij Focus Foodbar zijn! Zij hebben namelijk een plantaardig Valentijnsmenu opgesteld. Een driegangenmenu met de lekkerste gerechten en proeferijen. Op het eind kan je een heerlijk chocoladetoetje romantisch samen delen. Dit driegangenmenu kost €34,50 per persoon. Reserveren kan door te bellen naar 06-23981025.

Dutch Home made Tilburg

Op zoek naar een origineel valentijnscadeau? Bestel nu vast je Valentijn Macarons bij Dutch home made Tilburg. De Macarons hebben romatische teksten of symbolen.
Verkrijgbaar in doosjes van 6, 9, 12, 15 of 20 stuks. 

Bel naar 0626909096 om een doosje te bemachtigen!

Grand cafe puur 

Bij Grand Café Puur helpen ze je graag om voor jou en je partner er een romantische Valentijdsdag te organiseren! Want heb jij nog geen idee wat je je lief voor Valentijnsdag cadeau geeft? Kom dan lekker dineren en begin de avond met een heerlijk glas bubbels! 
Reserveren kan via: 013 - 711 1906 of via de website www.grandcafe-puur.nl

The Talk

Bij de talk kun je dit jaar een overheerlijk, romantisch diner reserveren. Ze leggen je graag in de watten om voor een onvergetelijke avond vol romantiek te zorgen.  Je hebt de keus tussen een Classic (€25,50 p.p.) of een Deluxe  (€35,50 p.p.) driegangenmenu. Het begint in ieder geval al goed met rode bubbels van het huis! Eindig de avond met een ''love''-dessert geserveerd op één bord.  Als extraatje krijg je ook een roos mee bij je bezoek!

Reserveer jouw tafeltje via: 013 581 0223

Luxe Valentijnsbonbons van Friandries 

Met chocolade scoor je altijd! Speciaal voor Valentijnsdag kan je nu bij Friandries bonbons in de vorm van een hartje kopen. De bonbons zijn gevuld met marshmallow fluff en een fruit ganache. De smaken zijn verkrijgbaar in framboos, mandarijn, passievrucht, kalamansi en blauwe bes. Net wat bijzonderder dan je standaard reepje chocola! 

De Valentijnsbonbons kan je hier bestellen!

Delen
Nieuwsbrief
Delen