Favoriet!

HERFSTVAKANTIE: 4 to-do-tips voor jong en oud!

De herfst is begonnen, de temperaturen dalen en de bomen verkleuren. Dat betekend ook dat de vakantie om de hoek staat! Van 22 tot en met 30 oktober is de herfstvakantie en er staat genoeg op het programma voor jong en oud. Lees snel verder voor de leukste to do tips: 

 

1. Gratis workshops bij het TextielMuseum

Het TextielMuseum viert de vakantie met een feestelijke familieweek voor jong en oud rondom de tentoonstelling ‘Kleurstof’. In de expo kun je ruiken, horen én proeven. Ook hebben ze elke dag tijdens de vakantie gratis workshops! Wil je dit niet missen? Klik hier voor alle info. 

 

2. Festival Circolo 

Het grootste circus festival van Nederland is weer terug van weggeweest. Van 21 t/m 30 oktober geniet je 10 dagen lang van circus op het hoogste niveau! Het hart van het festival ligt in het Tilburgse Spoorpark. Hier vind je meerdere circustenten, foodtrucks, speeltoestellen en een buitenpodium waar dagelijks gratis circusvoorstellingen te zien zijn. Buiten het spoorpark zijn er nog verschillende locaties in het centrum waar je voorstellingen kunt zien. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op: www.festivalcircolo.nl 

 

3. 013CIFF

Van 26 t/m 30 oktober vindt de vierde editie plaats van het 013 Cinecitta International Film Festival. 013 CIFF 2022 toont een exclusieve selectie van zeventien films uit zestien verschillende landen. Diverse internationale filmmakers reizen voor het unieke film festival naar Tilburg. Na de vertoning van de films kun je in gesprek gaan met de filmmakers over het maakproces. 013 CIFF is een speciale ervaring en invulling van de herfstvakantie. Check deze link voor het volledige programma.

 

4. Popronde 2022
Bezoek deze herfstvakantie een van de tofste muziekevenementen in de binnenstad. Popronde is weer terug van weggeweest en er staat weer een geweldig goed programma klaar. Zoals gewoonlijk bezoek je gratis optredens door de hele binnenstad. Ontdek je nieuwe favoriete act in je stamkroeg, Cul de Sac of de Pauluskerk. Popronde is een evenement wat je niet wilt missen. Kijk op: www.popronde.nl/steden/tilburg 

Delen
Nieuwsbrief
Delen