Help dierenpark De Oliemeulen

In de laatste persconferentie van 3 november is aangekondigt dat bioscopen, theaters, dierenparken, pretparken en zwembaden allemaal dicht moeten. Deze maatregel geldt voor 2 weken, dus tot 17 november.

Dierenpark de Oliemeulen is al ruim 33 jaar een begrip in Tilburg. Je vindt hier circa 750 dieren die elke dag met liefde en passie worden verzorgd. Het park is ruim 30 jaar geleden begonnen als reptielenhuis, maar is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig dierenpark. Helaas nu in de Coronatijd is het heel onzeker wat de toekomst gaat brengen voor de dierentuin. Het park heeft het erg zwaar gehad de eerste keer dat zij dicht moesten. Ze hadden helemaal geen inkomsten, maar moesten natuurlijk wel goed zorgen voor hun dieren. Zij hebben echter deze tijd overleefd dankzij de gulle donaties die zij hebben ontvangen en zijn hier de mensen erg dankbaar voor.

Nu moet het park voor de tweede keer sluiten. Op Geef.nl kan jij zelf een bedrag kiezen om een bijdrage te leveren en het park een riem onder het hart steken. Ze hebben al een prachtig bedrag opgehaald! Op de donatiepagina kan je overigens vele meerdere gevallen vinden die goed hulp zouden kunnen gebruiken, kijk eens rond en lees de ontroerende verhalen. 

Delen
Nieuwsbrief
Delen