Heel Tilburg aan de ton!

Wilde jij altijd al een waterton hebben in jouw (groene) tuin? Dat kan! Stichting Op Groene Voet werkt samen met lokale partners en hebben nu een leuke actie voor november opgezet. Je krijgt nu niet alleen korting op een waterton, zij komen deze ook installeren. Zo help je Tilburg steeds groener te maken.

Een regenton kan je helpen je tuin groen te houden en draagt bij aan de watervriendelijkheid van je tuin. Zo kun je water opsparen om bijvoorbeeld je gras, bloemen en andere planten gedurende de zomer goedkoop water te kunnen geven. Ook wordt al het overtollige water opgevangen en vervoerd naar het riool waar het weer kan worden gezuiverd voor drinkwater.

Op dit moment loopt de herfstactie voor de regenton installatie nog in november via www.opgroenevoet.nl.

Foto: Vrijwilliger Albert aan de slag.