Favoriet!

Give Local!

Heb jij al gehoord van het toffe, nieuwe initiatief "Give Local?" Zij halen geld op om daar bonnen van te kopen bij lokale, kleine winkeliers die het nu extra zwaar hebben in de lockdown. Deze bonnen worden dan weer uitgedeeld aan mensen die in deze tijd wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. 

Dit initiatief wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers die zich het lot van dit soort winkeliers aan het hart gaat. Een van de initiatiefnemers is Aziza Aboulkacem; “Mijn man startte in deze tijd een eigen kapperszaak, waarvan de planning al lang voor corona liep. Ik zie hoeveel problemen deze lockdown met zich meebrengt van financiële stress tot slapeloze nachten. Alleen met steun van alle Tilburgers kunnen we deze winkeliers er doorheen slepen, samen de schouders eronder is toch wat Tilburg Tilburg maakt.”

 

Je kan doneren of mensen opgeven die wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld mensen die iemand kwijt zijn geraakt aan corona, eenzaam zijn of door corona in financiële problemen zijn gekomen. Ook kan je een bedrijf opgeven! Nomineren kan via www.givelocal.nl.

Delen
Nieuwsbrief
Delen