Nieuw!

Feestelijk openingsweekend Boekcafé | Gianotten Mutsaers

Gianotten Mutsaers verhuisde in 2020 naar een nieuw winkelpand en nu, na een aantal woelige jaren, gaat het nieuwe Boekcafé open! Het weekend van 16 en 17 juli vieren ze de opening van de ‘huiskamer van de stad’.

 

Maar liefst 150 m2 extra ruimte en voorzien van een serre en een terras. Straks kun je kiezen waar je je koffie wil drinken, tussen de boeken in het café of in het zonnetje op het terras. Nieuw in het café is dat ze behalve lunch ook ontbijt serveren. Het café opent van dinsdag t/m vrijdag al om 8.00 uur.

Bij een feestelijke opening hoort natuurlijk muziek, kom je luisteren? En het Boekcafé bekijken? Je bent van harte uitgenodigd!

Zaterdag 16 juli 15.00 uur Maaike Girardin  

Maaike Girardin is een Nederlands-Canadese zangeres en songwriter die de hele wereld rondreist met haar muziek. Haar kenmerkende stem vol vrouwelijke gevoeligheid bespreekt verborgen gedachtes, bekentenissen en gebroken harten, wat ze als ervaringsdeskundige met charme overbrengt op haar luisteraar.

In de afgelopen jaren heeft Maaike mogen spelen op podia over de wereld waaronder in Israël, Vietnam en Australië. Ze werkte samen met vele muzikanten van verschillende nationaliteiten en genres. Optredens in de Zweedse ambassade in Hanoi en in de Blue Note Jazz Club in Milaan zijn momenten waar zij trots op terugkijkt.

Op dit moment werkt Maaike aan haar debuutalbum met Italiaanse gitarist Alberto Ammendolia die dit jaar zal uitkomen. Haar ambitie is om met haar muziek zoveel mogelijk zielen te raken, en de connectie tussen de mensen te laten herbeleven.

Zondag 17 juli 15.00 uur Duo de Kleer

Duo De Kleer (Frank en zoon Miguel) speelt gypsy & traditionele muziek in de brede zin van het woord: Django-Swing, Spaanse rumba’s, Balkan muziek en jazz klassiekers.
In 2017 maakten Trio De Kleer een eerste cd “Tziganotschky”, met een repertoire van gypsy en Russische traditionals. Als achtergrond spelen ze lekker in het gehoor klinkende jazzy muziek, op feesten pakken ze uit met swingende (vooral Spaanse) dansmuziek

Delen
Nieuwsbrief
Delen