Must see!

Expositie stadskantoor

Het nieuwe stadskantoor van de gemeente Tilburg heeft een hele interressante expositie. Op de ramen van het kantoor hangen bijna veertig werken van huurders van Stichting Ateliers. 

De musea zijn dicht, dus veel culturele uitjes kunnen we niet maken. Toch is er een mooie manier die een beetje cultuur snuiven op dit moment mogelijk maakt! Het nieuwe stadskantoor van de gemeente van Tilburg (Stadshuisplein) heeft op dit moment ongeveer 40 kunstwerken van huurders van Stichting Ateliers in het pand hangen. Het pand is klaar en wacht op dit moment op nieuwe huurders, maar tot die tijd tonen Tilburgse makers uit allerlei disciplines hun werk. Stichting Ateliers wil naast de verhuur van 200 atelier- en oefenruimtes graag een platform bieden en deze expositie is daar een mooi voorbeeld van. 

In deze expositie is werk te vinden van o.a.: Linda van Os, Simone Michielsen, Wim Mengels, Saskia Meijer, Astrid Abels, Ron van de Ven, Ton Naron, Honoré Didden, Romee van Oers, Gerdien Wolthaus Paauw, David Engel, Wout van de Wouw, Corrie Sup en Henk Westerhof, Ingrid Wens, Charlotte Godfriedt, Jordi Schoffelen, Marianne van Hest, Petra Jacobs, Larissa Schepers, Lia Kuijpers, Inge Janssens, De Zwermers, Dirk Schonkeren, Jan Couwenberg, Carola Popma, Yda Sinay, Roel Sloot, Rozemarijn Oudejans, Marianne de Jong, Bjorn Staps, Marieke Vromans, Paul Cleuren, Niels Mud en Sabrina van Bemmelen. De expositie is mogelijk gemaakt met hulp van de gemeente Tilburg, Nabers Makelaars en Ruitentroef. De posters zijn belangeloos gedrukt door Groels/Print/Media/People.

Je kunt het werk veilig en op afstand in de buitenlucht bewonderen, door simpelweg even langs te lopen. Sommige van de werken zijn te koop. Op deze website kan je meer informatie vinden en de eventuele werken die nog te koop zijn. 

Delen
Nieuwsbrief
Delen