Eggs benedict, verse wafels, pancakes & meer: Brunchcafé Koppig geopend in het Dwaalgebied

Het Dwaalgebied is weer een pareltje rijker: Brunchcafé Koppig. Het brunchcafé van de Tilburgse zusjes Hanna en Julia draaide woensdag al even proef en is vanaf nu voor iedereen geopend. Wat je kunt verwachten? 'Ei catchers' (met een hoop gerechten gebaseerd op eggs benedict), verse wafels recht uit het wafelrooster, American pancakes en veel meer.  Oftewel: lekker brunchen. Ook kun je er ontbijten, lunchen en zijn traditionele broodjes zoals een broodje carpaccio, pulled chicken, warme geitenkaas en verschillende salades ook op de menukaart te vinden. En uiteraard staan er ook tosti's op de kaart. Voor de zoetekauw is er ook goed nieuws: genieten van een lekkere punt versgemaakte taart, muffin of cupcake is zéker mogelijk.

Flinke verbouwing

Brunchcafé Koppig is gevestigd in het pand waar voorheen Café Ovide (en nog daarvoor Mugs & Muffins) zat. Al herken je die zaak niet meer terug. De dames hebben namelijk fiks verbouwd en de zaak een flinke make-over gegeven. Het brunchcafé heeft nu een warme huiselijke sfeer met leuke tegeltjes en behang aan de muur. Vrienden en familie werden ingevlogen om de zaak zodanig te verbouwen dat het nog deze maand de deuren kon openen. En dat is gelukt! Brunchcafé Koppig

Meer informatie

Brunchcafé Koppig is zes dagen per week (dinsdag zijn ze gesloten) geopend van 09:00 - 18:00 uur. Oftewel: all-day ontbijten, brunchen en lunchen. Ook kun je er terecht voor een heerlijk kopje koffie, thee, een biertje, wijntje of frisje. Je vindt de nieuwe zaak van de Tilburgse zusjes in de Tuinstraat op nummer 49-01. Op de hoogte blijven? Volg ze even op Facebook en/of Instagram. De website is nu nog onder constructie, maar wordt binnenkort ook gelanceerd.
Delen
Nieuwsbrief
Delen