Favoriet!

Eerste artiesten WOO HAH zijn bekend!

Op 1,2,3 juli barst het feest los op evenemententerrein Beekse Bergen. Festival WOO HAH x Rolling Loud keert dan weer terug voor hun jaarlijkse 3-daags festival. Ook dit jaar zullen vele grote artiesten optreden.De organisatie heeft de eerste 40 acts voor het festival al bekend gemaakt!

Op het festival zullen er op verschillende podia artiesten als J.Cole, Future, Dave optredens geven. De line-up wordt aangevuld met internationale grootheden als Polo G, Jack Harlow, Don Toliver en Trippie Redd, maar ook Nederlands talent waaronder KA, Frenna en Kevin zijn op het podium te vinden.

WOO HAH biedt dit jaar ook voor het eerst verschillende VIP-arrangementen voor hun bezoekers aan. De arrangementen  kunnen variëren van een VIP plek waar je tot rust kan komen, eerder toegang tot het festival of een VIP standplaats waar je de beste uitzicht hebt op de main stage optredens. 

Wil je dit feestje niet missen? Klik dan hier om tickets te scoren voor WOO HAH! De kaartverkoop start op zaterdag 29 januari om 12:00.

Delen
Nieuwsbrief
Delen