D’n Opstoet trekt door Tilburg: dit is er allemaal op zondag 23 februari te doen

Zondag is in Tilburg de drukst bezochte carnavalsdag. D'n Opstoet, oftewel de Tilburgse carnavalsoptocht, trekt dan door de Tilburgse binnenstad. Maar er is nog veel en veel meer te doen. Ga jij zondag 23 februari carnaval vieren in Tilburg? Lees dan snel verder!

Uitgelichte tips

Officiële programma

Benieuwd welke openbare carnavalsevenementen door de carnavalsstichting worden georganiseerd? Check ze hieronder.

D’n Opstoet

D’n Opstoet, oftewel de Tilburgse carnavalsoptocht, trekt op zondag 23 februari door de Tilburgse binnenstad. D’n Opstoet begint om 12:30 uur en de hele middag is het een groot feest in de stad. Benieuwd naar de route? Die check je in dit artikel. Omdat D'n Opstoet door de binnenstad trekt, zijn er gedurende de hele dag straten afgesloten. Wil je niet vast komen te staan met de fiets of auto? Check dan in dit artikel vast alle wegafsluitingen op de carnavalszondag.

Leukste kroegfeestjes op zondag 23 februari

Buiten het officiële programma is er nog veel en veel meer te doen in Kruikenstad. Benieuwd naar de volledige carnavalsagenda van de horeca? Check dan vooral de carnavalsagenda van Tilburg.com.

Leuke artikelen om in de sfeer te komen

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg: carnaval tilburg
Delen
Nieuwsbrief
Delen