Favoriet!

Desprados Road Show is back!

Desperados Road Show is na twee jaar afwezigheid weer terug in volle ornaat in de Spoorzone. Drie areas, diverse artiesten en de populairste hostings midden op de Tilburgse Kermis. Het festival gaat plaatsvinden op 22 t/m 31 juli op de Spoorzone boulevard, achter de Koepelhal.

Road Show Festival
Desperados Road Show Festival is al sinds 2017 een onmisbaar onderdeel van de Tilburgse Kermis. Het festival in de Spoorzone is met zijn 10 dagen het langst durende muziekfestival van Nederland en trekt jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers. De podia worden jaarlijks gevuld met bekende clubconcepten zoals Rewind, Smerrig en Disco Snolly, maar ook toffe acts zoals Bizzey, Joost van Bellen, Donnie, Freddy Moreira en Kees van Hondt passeerden eerder de revue. De line-up voor dit jaar maakt de organisatie later bekend.

The Highway, het grote hoofdpodium, komt terug met de meest herkenbare en dansbare muziekgenre's. "Maar vergis je niet, ons 2e podium doet dit jaar zeker niet onder aan de main! The Junction is dit jaar dubbel zo groot en daar gaan we wat dieper en meer de techhouse kant op. De wunderbar is ook weer van de partij "Deze gaat gehost worden door lokale feestpartijen en net zoals voorgaande jaren veel te klein zijn en compleet uit zijn voegen barsten."

Het festival gaat plaatsvinden van vrijdag 22 t/m zondag 31 juli op de Spoorzone boulevard, achter de Koepelhal. Dagelijks begint het festival om 17.00 uur, tot 01.00 uur doordeweeks en tot 02.00 uur op zaterdag.

Tickets en inschrijven
Klik hier als je je wilt pre-registreren voor het festival! Je ontvangt dan als eerste toegang tot de ticketshop en kunt zo profiteren van vroegboekkortingen.

 

Delen
Nieuwsbrief
Delen