Nieuw!

Density Clubconcept brengt vernieuwende clubavonden naar Tilburg

Na een heerlijke zomer vol festivals en evenementen, kondigt Density met veel enthousiasme aan dat zij de nieuwste sensatie in het nachtleven van Tilburg zullen brengen. Density is een gloednieuw clubconcept en opent haar deuren in de vernieuwde Hall of Fame en dat belooft een onvergetelijke clubavond voor alle liefhebbers van progressive, deep, melodieuze house en techno.

Density is opgericht vanuit het initiatief van twee broers ‘Jelle’ & ‘Joppe van Cutsem’. Zij zagen een gat in de Tilburgse markt en sprongen er met beide benen in. Volgens hun is het al een flinke tijd geleden, sinds dat er een tof melodieus en progressive house evenement zich in Tilburg heeft gevestigd. Jelle en Joppe zien, dat er veel liefhebbers in Tilburg zijn die op een concept zoals Density hebben gewacht.  Jelle: “Er staat hun dan ook veel te wachten op 1 september! We proberen alles uit de kast te halen, maar vooral op onze eerste editie te laten zien wat Tilburg in huis heeft.” Dit komt zowel terug in het programma als de bezoekers.

Density begrijpt dat muziek ons in staat stelt meer van de wereld te zien en onszelf te verliezen in onze eigen creativiteit. Als een kunstvorm die alles kan overstijgen, creëert elektronische muziek een moment van ultieme samenhorigheid. Met dit in gedachten zorgt Density voor een unieke atmosfeer waar meeslepende melodieën en energieke beats samenkomen om een moment van extase te bieden.

Op vrijdag 1 september worden clubgangers uitgenodigd om hun dansschoenen aan te trekken en zich klaar te maken voor een intieme, melodieuze clubavond als nooit tevoren. Density zal een overdosis aan elektronische muziek presenteren, waarvan je het bestaan misschien niet eens kende. De muziekselectie belooft zo onweerstaanbaar te zijn dat zelfs jouw Shazam er spontaan van gaat vastlopen!

Met de nadruk op het creëren van een intieme en unieke sfeer, belooft Density een ongeëvenaarde clubervaring te bieden in het bruisende hart van Tilburg. Elektronische muziekliefhebbers worden aangemoedigd om 1 september in hun agenda's te noteren en de datum zelfs op de buitenkant van hun hand te schrijven, want deze clubavond is er één die je niet mag missen.

 

Over Density:

Density is een nieuw en opwindend clubconcept in Tilburg, dat zich richt op het aanbieden van memorabele clubavonden voor elektronische muziekliefhebbers. Met een scherp oor voor innovatieve muziek en een passie voor het creëren van een intieme en opwindende sfeer, streeft Density ernaar om dansliefhebbers samen te brengen en hen te laten genieten van meeslepende melodieën en energieke beats.

Voor meer informatie over Density, bezoek je dit evenement op de website van de Hall of Fame! Of volg je ze op Instagram @DensityClubTilburg.

Over Hall of Fame:

De Hall of Fame is één van de uniekere culturele locaties die je in Nederland zal tegenkomen. Het pand beschikt over een skatepark (Ladybird), repetitieruimtes, de creatieve ruimte ‘Hall 90’ en een concertzaal. Er is altijd wat te doen zoals; workshops, lezingen, concerten of een pittig nachtprogramma waar jij jouw sokken eraf kan dansen tot 06:00 s ´ochtends. Het pand ligt in het opbloeiende gebied van ‘de spoorzone’, wat zorgt voor een industriële ´DIY´ sfeer en gemak voor haar vele bezoekers, omdat het op maar 600 meter verwijderd is van het centrale station in Tilburg.

Website: www.hall-fame.nl

Delen
Nieuwsbrief
Delen